Permanente educatie verplichting BCN

Vanaf 2022 geldt een pe-verplichting voor alle BC-ers. Om ingeschreven te blijven staan dient de bijzondere curator zijn deskundigheid te onderhouden door het jaarlijks behalen van vier opleidingspunten op dit specifieke gebied.

Deze pe-punten kunnen worden behaald door het bijwonen van de BCN opleidingsdagen. Ook kunnen externe opleidingen hiervoor geaccrediteerd worden.

Indien u wilt weten of een bepaalde externe opleiding ook BCN pe punten geeft, kunt u een verzoek hiervoor richten aan het secretariaat: info@stichtingbcn.nl

PE-opleidingsdagen

PE opleidingsmiddag najaar 2022, 11 oktober 2022 (gewijzigde datum!)

Op dinsdag 11 oktober 2022 wordt in deze pe-middag aandacht gegeven aan de wijze van verslaglegging. Collega BC-ers zijn gevraagd om hun wijze van verslaglegging met u te delen.

Natuurlijk is er voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Inleiders:
mr. Nicolette Plat
drs. mr. Ingeborg Sandig
mr. Josine Bruning

Praktische informatie:
locatie: Aristo Sloterdijk, Amsterdam
tijden: 13.00 tot 17.30 uur (vanaf 12.30 uur ontvangst)
pe-punten: 4 pe-punten BCN
kosten: 85,- euro ex btw

Aanmelden is niet meer mogelijk. De pe-dag is vol.

.