PE- dagen

jaarlijkse pe-verplichting

PE-verplichting voor al geregistreerde BC-ers: Om ingeschreven te blijven als bijzondere curator dient de BC te voldoen aan de verplichting om minimaal vier pe-punten per jaar te behalen. Deze kunnen bij BCN pe-dagen worden behaald. Dan registreert BCN uw punten. Indien u ergens anders een opleiding volgt op het werkterrein van de BC-er kunt u deze punten aanvragen en laten registreren onder overlegging van uw bewijs van deelname bij info@stichtingbcn.nl.

De PE-dagen voor 2024, zijn op maandagmiddag 17 juni 2024 en het najaar op dinsdag 12 november 2024 te Utrecht.

Op dinsdag 12 november 2024 zal o.a. spreken: Dr. Madeleine J.N. Rijckmans (Clinical Assistant Professor Forensic Psychology | Psychotherapist | GZ-psychologist Department of Developmental Psychology | Tilburg University, NL) over ‘Coercive Control’, kennis verkrijgen op het gebied van huiselijk geweld, dwingende controle. Ook met name de (kwetsbare) positie van het kind hierbij.

 

 

PE-dag 17 juni 2024: De omschrijving van de benoeming, afbakening taak van de bijzondere curator.

Op maandagmiddag 17 juni 2024 van 13.00 tot 17.30 uur spreken mr. Jos van Oijen en mr. Ivo Pieters over de omschrijving benoeming, afbakening taak van de bijzondere curator. Vanaf 12.15 uur staan er broodjes klaar.
De sprekers zullen elk vanuit hun eigen ervaring en kennis o.a. bespreken op welke wijze de benoeming en afbakening van de taak van bijzondere curator gaat en waar verbetering mogelijk is. Daarbij ook gekeken naar de rol die de bijzondere curator daar zelf in kan vervullen.

Over de sprekers:
mr. Jos van Oijen: o.a. oud-rechter rechtbank Zeeland-West Brabant, mediator
mr. Ivo Pieters: o.a. advocaat,  mediator, rechter- en raadsheer-plaatsvervanger, bestuurslid BCN

pe-punten: 4 pe punten BCN
kosten: 125,- euro ex btw

Locatie: Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 te Utrecht.

 

Aanmelding pe-dag 17 juni 2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

 

 

 

.